Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​У Львові поліцейські встановили особу зловмисника, який напав на Ніколаса Карму

​У Львові Поліцейські встановили особу зловмисника, який забризкав очі перцевим балончиком перехожому. Про це повідомили в пресслужбі Поліції Львівщини.

18 травня о 21.35 до поліції надійшло повідомлення від 29-річного львів’янина про те, що на площі Ринок у Львові невідомий чоловік забризкав йому очі перцевим балончиком, після чого втік.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №1 та патрульні поліцейські.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний львів’янин.

За цим фактом дізнавачі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи, або виправні роботи на строк до одного року.

Призначено експертизи. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як стало відомо раніше, на відомого блогера Ніколаса Карму посеред Львова напав невідомий молодик. Про це Карма повідомив у своєму Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ