Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В’їзд на площу Двірцеву хочуть зробити платним

В’їзд на площу Двірцеву хочуть зробити платним - про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Швайка.
„Нами вже розроблено цілий проект реконструкції площі і проект платного в’їзду. Чи запрацює він, зараз вирішують у ДАІ”, - сказав Андрій Швайка. За його словами, зараз проблема полягає в перевантаженні площі маршрутними автобусами, кінцева яких знаходиться на приміському вокзалі, та автомобілями, які там залишають працівники навколишніх районів. Наразі уся апаратура вже придбана і готова до встановлення. В’їзд на територію часом до 15 хвилин буде безоплатним, а за довший термін перебування на площі доведеться сплачувати щонайменше 1 гривню за годину.
„Оплата здійснюватиметься при виїзді. Я думаю, 15 хвилин достатньо, щоб привести чи забрати родичів з вокзалу. Там є стоянка, розрахована на 74 авто, також безоплатно туди зможуть заїжджати автобуси, кінцева зупинка яких знаходиться саме біля вокзалу”, - прокоментував Андрій Швайка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ