Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Владислав Вишневський з Червонограду став чемпіоном України зі снукеру

Сьогодні, 8 лютого, у Києві в більярдному клубі "Лідер" завершився чемпіонат України зі снукеру серед чоловіків "6 червоних". Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.
Владислав Вишневський

У ньому взяли участь 29 спортсменів з усієї України, зокрема, 22-річний уродженець Червонограда, майстер спорту України міжнародного класу Владислав Вишневський і ветеран червоноградського більярду, найстарший учасник турніру Степан Петрусь, якому в червні виповниться 60.

Останньому не вдалося на рівних конкурувати. Він програв дві зустрічі і в підсумку посів місце з 25-го до 29-го. А от Владислав Вишневський виступив блискуче. Не програвши жодного матчу, він став чемпіоном України.

Під час турніру Влад почергово переміг киян Матвія Лагодзинського (3:0) і Вадима Корягіна (3:1), маріупольця Костянтина Короленка (3:1), у півфіналі киянина Георгія Петрунька (4:2) і у фіналі ще одного столичного гравця Сергія Ісаєнка (4:0). Останній, до речі, у півфіналі переміг потужного дніпрянина, майстрами спорту України міжнародного класу Антона Козакова (4:2).

До речі, Вишневський з Козаковим у червні 2019 року в столиці Сербії Белграді стали в команді бронзовими призерами чемпіонату Європи зі снукеру. Тоді збірна України досягла історичного успіху – вперше здобула медаль на міжнародних змаганнях зі снукеру серед чоловіків.

Додамо, що за перше місце на чемпіонаті України Владислав Вишневський отримав грамоту, медаль, а також 3,5 тис. грн. призових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ