Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власників авто з польськими номерами просять написати пояснення

Мешканці прикордоння, які користуються авто на іноземній реєстрації, мусять писати пояснення, чому не пересікали кордон протягом призупинення дії малого прикордонного руху. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

В повідомленні сказано:

«У зв’язку із відновленням з 03.08.2016 Малого Прикордонного Руху з Республікою Польща та з метою пришвидшення митного оформлення транспортних засобів громадян, які не могли вивезти за межі митної території України свої транспортні засоби у зв’язку з призупиненням Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про правила місцевого прикордонного руху, Львівська митниця ДФС просить власників таких автомобілів прибувати у пункт пропуску з наступними документами:

1. Пояснення на ім’я начальника митниці наступного змісту:

«Я, __________________, не зміг вивезти транспортний засіб ________ (марка модель) р.н. _____________, ввезений мною в режимі транзит, за межі митної території України з дотримання установленого строку в період з 04.07.16 по 02.08.16 у зв’язку з тимчасовим призупиненням Угоди про правила місцевого прикордонного руху».

2. Копії всіх сторінок паспорту громадянина України для виїзду за кордон.

3. Копія картки MRG».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ