Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВМС України підписали Меморандум про забезпечення житлом військових моряків

Командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко, Голова правління обслуговуючого кооперативу «Захисник України» - Віктор Олійник та Президент Міжнародного благодійного фонду «Діамант України» - Дерек Поттомсон підписали Меморандум про партнерство та співпрацю щодо розвитку комплексної забудови житла. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Передбачається, що будуватимуть помешкання для військовослужбовців ВМС ЗС України та членів їх сімей, які прибули з тимчасово окупованої території АР Крим, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих військовослужбовців.

- Соціальних захист українських військових моряків та членів їхніх сімей є одним із наших найбільш пріоритетних завдань, - зазначив командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Ігор Воронченко. - Підписання Меморандуму є ще одним кроком до втілення заданої цілі, - додав він.

Основним напрямком співпраці сторін є створення сприятливих умов для забезпечення військових моряків, зокрема шляхом сприяння розвитку комплексної забудови земельних ділянок в Одеській області об’єктами житлово-громадського, інженерно-транспортного, соціального призначення та благоустрою. 

Командувач виду ЗС України подякував сторонам Меморандуму за співпрацю та запевнив у всебічному сприянні українських ВМС щодо досягнення визначених у документі завдань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ