Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Внаслідок ранкового ракетного удару по Київщині постраждав об'єкт енергетичної інфраструктури

Внаслідок ранкового ракетного удару росіян по Київщині зазнав тяжких руйнувань об‘єкт енергетичної інфраструктури. Про це повідомили в пресслужбі “Укренерго”.

По одній з громад Київщини зранку 15 жовтня під час повітряної тривоги окупанти завдали ракетного удару. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Після завершення тривоги "Укренерго" повідомило про тяжкі руйнування об'єкта енергетичної інфраструктури.

“Спеціалісти НЕК “Укренерго” вже працюють, щоб відновити надійність енергоживлення Києва та центрального регіону”, — йдеться у повідомленні.

“Укренерго” попереджає про можливі застосування графіків аварійних відключень. Щоб дізнатися про них, потрібно слідкувати за повідомленнями обленерго (операторів систем розподілу). Наразі просять споживачів ощадливо споживати електроенергію, особливо з 17.00 до 23.00 години.

“Будь ласка, не використовуйте енергоємні електроприлади, вимкніть зайве освітлення, перенесіть прання на нічні години. Такі заходи дають нашим спеціалістам можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи”, — йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ