Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вночі окупанти влучили ракетами в агропідприємство на Одещині

Уночі 21 липня російські окупанти атакували "Калібрами" агропідприємство в Одсеській області. Ракети поцілили у склади з зерном та в будівлю, де зберігалася сільгосптехніка, внаслідок чого дві людини дістали поранення.

Про це розповіла речниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк в ефірі національного марафону.

"Ворог продовжує терор і він безперечно пов'язаний із зерновою угодою. Цієї ночі ворог поцілив в агропідприємство на Одещині, де намагався знищити запаси зерна.  Безпосередньо (поцілив − ред.) в ангари з його збереження і в підприємство, де зберігалася сільськогосподарська техніка", - розповіла Гуменюк. 

За її словами, окупанти атакували ракетами типу "Калібр", спрямувавши ракети дуже складним курсом з використанням особливостей рельєфу. Ракети летіли на дуже низькій висоті, виявити їх було складно − тому влучання сталося майже одночасно з сигналом тривоги.

"Спершу було 2 ракети. А коли розпочалась рятувальна операція і пожежогасіння, був знову удар ракетою − на щастя рятувальники встигли перейти в укриття. Але пошкоджено багато і сільськогосподарської і рятувальної техніки", - додала вона. 

Пізніше голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram доповів, що це була уже четверта за тиждень атака Росії на Одеську область, ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю.

За словами голови ОВА, внаслідок вибуху постраждали дві людини − вони отримали різані рани склом.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ