Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Вночі в лікарню Дніпра привезли важкопоранених бійців

Цієї ночі, 9 червня, у Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І. Мечнікова надійшло троє поранених бійців з мінно-вибуховими, осколковими пораненнями голови, хребта та шиї. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.
Фото - Гал-інфо.

Один із них 27-річний Віктор. У нього мінно-вибухова ампутація обох гомілок, поранення плеча, перелом ліктя, проникаюче поранення черевної порожнини, пневмоторакс, забій серця. Зараз він на штучній вентиляції легень.

«Вкрай важкий, якщо не назвати гірше», - написав Сергій Риженко.

Ще один 31-річний Михайло. У нього осколкове проникаюче поранення черепа, розтрощення правої скроневої долі головного мозку, проникаюче поранення черевної порожнини і десятки осколків по всьому тілу.

Найлегшим, за словами лікаря, є Павло, йому 39 років. Він отримав осколкові поранення голови і шиї з наявністю сторонніх тіл.

«Військові на висоті. Їхня допомога безцінна. Всі надійшли сьогодні вночі. У реанімації Мечникова йде важка боротьба за життя. Війна перетворює її в муки», - написав Сергій Риженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ