Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Vodafone Books - література від агресора на будь-який смак

Нещодавно компанія Vodafone Україна запустила проект Vodafone books. Редакція Гал-інфо поцікавилась літературу якого походження пропонує цей сервіс для читання в Україні.

Як зазначено в публічній угоді про надання доступу до Контент-послуги «Vodafone Books»:

"1.5. Контент - книги, а також інші текстові твори, доступ до яких здійснюється за допомогою Ресурсу. Контент складається з двох частин:

- Платний Контент, доступ до якого надається Абонентам за допомогою ознайомлювального доступу або Абонементу в рамках Ресурсу. Відносно платного Контенту виключними майновими правами / правами використання володіє Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛітРес» (місце знаходження: Російська Федерація, 123308, м. Москва, вул. Зорге, буд. 1, ІПН / КПП 7719571260/771401001, ОДРН 1057748936398, адреса електронної пошти [email protected]);

- Безкоштовний Контент, доступ до якого надається Абонентам безкоштовно. Відносно безкоштовного Контенту виключними майновими правами / правами використання володіє Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛітРес» (місце знаходження: Російська Федерація, 123308, м. Москва, вул. Зорге, буд. 1, ІПН / КПП 7719571260/771401001, ОДРН 1057748936398, адреса електронної пошти [email protected])".

Таким чином виключні права на електронні книги які поширюються компанією Vodafone належать країні, яка здійснює збройну агресію на територію України.

Крім того зазначимо, найбільший постачальник та засновник компанії «ЛітРес» видавництво "Эксмо" є одним з провідних видавців антиукраїнської літератури в Росії. Так до Переліку, який оприлюднено на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо,  внесено 199 видань, випущених 35 видавництвами. З поміж інших чітко виокремлюються видавництва, в діяльності яких випуск літератури антиукраїнського змісту посідає помітне місце і носить систематичний характер. Це, зокрема, такі російські видавництва, як «Алгоритм», «Книжный мир», «Центрполиграф», «Эксмо», «АСТ», «Вече» та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ