Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водії приміських та міжміських автобусів зобов’язані видавати квитки пасажирам

Станом на сьогодні оператор системи електронного квитка виконав комплекс заходів з оновлення обладнання (валідаторів) та програмного забезпечення на транспортних засобах для повного здійснення обліку оплат в системі АСООП. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото Олена Ляхович

З 1 вересня усі пасажири, які при користуванні громадським транспортом приміського та міжміського сполучення оплачують проїзд готівковими коштами, зобов’язані отримати від водія автобуса, квиток про підтвердження оплати проїзду.

Згідно з договорами укладених облдержадміністрацією з автотранспортними підприємствами області, перевізники зобов’язані для належного функціонування АСООП забезпечити на автобусних маршрутах загального користування: реєстрацію водіїв в системі (відкриття/закриття зміни); постійне та безперебійне живлення валідаторів; належний (повний) облік готівкових та безготівкових  операцій, шляхом друку через РРО квитка/посадкового талона.

«Порушення умов договору є підставою для його розірвання. У разі підтвердження фактів не видачі квитка за допомогою валідатора, встановленого в автобусі, що підтверджує факт  оплати проїзду пасажиром, просимо жителів області звертатись на Гарячу лінію області за номером 1684», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Відтак усім пасажирам з метою уникнення конфліктних ситуацій з контролерами оператора системи  ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи», необхідно витребовувати у водія автобус квиток/посадковий талон виданий за допомогою встановленого обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ