Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водія, який збив на смерть двох дівчаток на Київщині, можуть ув'язнити до 10 років

Водія, який 4 червня збив на смерть двох дівчаток у с. Василькові на Київщині, можуть ув'язнити від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Як йдеться у повідомленні, у соціальній мережі Фейсбук з’явилась інформація, що водієві, який у стані алкогольного сп’яніння збив насмерть двох дівчат у Василькові, планується дати 4 років умовно і що нібито кудись поділись результати експертизи, які вказували на наявність алкоголя в крові чоловіка. 

Прокуратура Київської області офіційно заявляє, що результати експертизи є у матеріалах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що  спричинило загибель кількох осіб) КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з  позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вкотре наголошуємо – за результатами проведених експертиз установлено, що під час скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Прокуратура Київської області у своєму клопотанні про обрання запобіжного заходу чоловікові наполягала на триманні під вартою без альтернативи внесення застави. Суд повністю підтримав позицію прокуратури.

 Наразі винуватець смертельної ДТП перебуває у СІЗО.   Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, страшна ДТП сталась 4 червня. там  водій, керуючи автівкою «ВАЗ», не впорався з керуванням і на великій швидкості з’їхав на узбіччя, де збив на смерть двох дівчаток 10-ти та 12-ти років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ