Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Дівчинка, яка постраждала у ДТП на Львівщині, померла

Водію з Тернопільщини, який 2 травня збив двох дівчат на трасі у селі Гостинцеве Мостиського району та втік, залишивши їх у небезпеці, загрожує до восьми років позбавлення волі. Одна з дівчат від отриманих травм померла. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як писало Гал-інфо, 2 травня  о 22.40 год. на автодорозі "Львів-Шегині" у с.Гостинцеве Мостиського району водій  здійснив наїзд на двох пішоходів та втік з місця події.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, під колесами автомобіля опинились двоє дівчат віком 14 та 15 років, мешканки села Гостинцеве. З травмами різної важкості вони були госпіталізовані, старша з дівчат невдовзі від отриманих травм померла.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу водія, котрий скоїв наїзд на дівчат. Ним виявився 40-річний мешканець міста Бучач Тернопільської області. Чоловік керував автомобілем «ОпельВектра», - повідомив начальник Мостиського відділення поліції підполковник поліції Олег Сушко.

Працівники поліції повідомили водію про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ