Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Водне поло: команда ЛУФК – срібний призер міжнародного турніру у Словаччині

Ватерполісти Львівського училища фізичної культури стали срібними призерами міжнародного юнацького турніру-меморіалу Рудольфа Штоффана. Команда Юрія Сидоровича складена з гравців 2000 року народження та молодших у словацькому Кошице здобула чотири перемоги та зазнала однієї поразки.

Львів’яни у Кошице поступилися лише майбутньому чемпіону – збірній Словаччині U-15 8:14. В усіх інших зустрічах команда ЛУФК здобувала перемоги: 15:10 над командою з Кошице, 15:6 над словацьким «Хорнетсом», 10:8 над румунською «Орадеою» та 16:3 над угорською «Бекешшабою». Переможцем турніру стали ватерполісти збірної Словаччини U-15, а бронзовими призерами – ватерполісти словацького «Хорнетса». Що цікаво, в очному поєдинку «Хорнетс» обіграв майбутнього чемпіона з рахунком 9:5.

«В цілому задоволені турніром та місцем, яке ми посіли, - каже Юрій Сидорович, головний тренер команди ЛУФК. - Ми набралися ігрового досвіду та залишили у Словаччині про себе хороше враження. Найголовніше те, що ми добре провели один з етапів підготовки до чемпіонату України».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ