Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Водне поло: У Львові завтра стартує меморіал Вадима Мартинчика

З 15 по 17 грудня у Львові відбудеться міжнародний турнір з водного поло серед юнаків 2002 року народження та молодших. Окрім господарів змагань команди ДЮСШ №3, участь у другому меморіалі відомого плавця, ватерполіста, тренера та арбітра Вадима Мартинчика візьмуть такі команди, як ДЮСШ Одеса, збірна Харківської області та «Нептун» Лодзь (Польща).
Усі матчі турніру відбудуться у байсені «Динамо», що на вулиці Вітовського, 51. Що цікаво, на турнір до Львова приїде титулований Віктор Берендюга - вихованець львівського «Динамо», майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон Європи, бронзовий призер Олімпіади в Сеулі. Уже тривалий Берендюга мешкає у Лодзі і навчає дітей азів гри у водне поло. До Львова відомий у минулому ватерполіст приїде як головний тренер єдиної міжнародної команди - учасника другого меморіалу Вадима Мартинчика.
 
Вадим Терентійович Мартинчик (10.01.1934 – 1.09.2010) багато років одним із керівників львівського спортивного товариства. Його знали як відомого плавця і ватерполіста, чемпіона і рекордсмена країни, члена збірної команди СРСР з плавання і водного поло, авторитетного тренера і арбітра, заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту.
 
Перший ігровий день, 15 грудня (басейн «Динамо», вул. Вітовського, 51)
11:15 Нептун Лодзь – ДЮСШ Одеса
12:15 ДЮСШ №3 – збірна Харківської області
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ