Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вокальний ансамбль "Львівські колядники" колядував в Одесі

Нещодавно в Одесі з благословення Преосвященного Владики Василя (Івасюка), Екзарха Одесько-Кримського, греко-католицьку громаду відвідав вокальний ансамбль "Львівські колядники", створений на основі семінаристів Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. Про це 17 січня повідомив сайт УГКЦ з посиланням на медіа-центр ЛДС.

Коляда розпочалась з Літургії у храмі Бориса і Гліба, який нещодавно був освячений Блаженнішим Любомиром. Після Літургії колядники вирушили до домівок парафіян, які радо приймали галицьких співаків.
 Найбільше галицьким колядникам запам'ятались відвідини домівки господаря Сергія Логінова, який працює капітаном корабельної компанії у Австралії. Пан Сергій поділився досвідом праці за кордоном. Особливо відмітив він співпрацю морської компанії і церкви, яку представляють морські капелани УГКЦ у Австралії й Новій Зеландії. Зокрема, він розповів про подорож до Нової Зеландії з о. Олександром Кенезом, який служить морським капеланом м. Мельбурн. Капітан наголосив, що дуже потрібною є співпраця з церквою, оскільки у морських екіпажах дуже часто бракує людини, яка б могла духовно підтримати і порадити у важких хвилинах життя кожному, хто працює в морі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ