Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Володимир Кличко вийде на ринг 10 грудня

Менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте підтвердив, що український боксер проведе бій 10 грудня але поки невідомо ім'я його суперника і місце проведення поєдинку, передає УНН із посиланням на ТАСС.

Б.Бенте заявив, що 40-річний українець хоче, щоб у майбутньому поєдинку на кону стояли титули чемпіона світу за трьома версіями: Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської організації (IBO), але все залежить від самих організацій, остаточне рішення буде за ними. Також менеджер додав, що, швидше за все, бій пройде в Манчестері або німецькому Гамбурзі.

В.Кличко мав провести бій-реванш проти британця Тайсона Ф'юрі, який володів поясами за версіями WBA і WBO в суперважкій вазі. Але з вини Т.Ф'юрі поєдинок був перенесений на невизначений термін. Пізніше Т.Ф'юрі відмовився від своїх чемпіонських титулів.

Раніше промоутер британського боксера Ентоні Джошуа Едді Хірн повідомив, що його клієнт і В.Кличко домовилися про проведення поєдинку в грудні поточного року. За словами Е.Хірна, бій відбудеться в англійському Манчестері, але офіційно про бій буде оголошено найближчим часом.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ