Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волинь долучиться до Всесвітньої акції "16 днів проти насильства"

25 листопада 2020 року о 13 годині на Театральному майдані міста Луцьк проходитиме аутріч-кампанія "Не мовчи – насильство руйнує життя!". Про це повідомили у пресслужбі Управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської облдержадміністрації

Захід відбуватиметься у рамках щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою.

Також під час акції у Луцьку відбудеться презентація арт-інсталяції «ЇХ БІЛЬШЕ НЕМАЄ…» Окрім того, заплановано ще ряд заходів таких, як: перфоманс «Подолання гендерних стереотипів», показ соціальних відео-роликів, надання юридичної та психологічної консультації, розповсюдження друкованої продукції та фотозона «Родина без насильства».

Кампанія «16 днів проти насильства» щорічно триває з 25 листопада по 10 грудня. У цей період традиційно відбувається масове підсвічування будівель різної форми власності помаранчевим кольором у темну пору доби. Адже помаранчевий – це офіційний колір кампанії «16 днів проти насильства», що символізує світле та вільне від жорстокості майбутнє.

Запрошуємо долучитися до даного дійства та запалити помаранчеві вогні, задля усвідомлення та розуміння кожного, що будь-який прояв насильства є абсолютно неприйнятним у житті сучасного суспільства.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Львівщина долучиться до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ