Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав нові авто

Шість новеньких автомобілів швидкої допомоги типу В "Citroen Jumper" отримав Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги. Про це повідомили 15 грудня Гал-інфо у пресслужбі Волинської обласної ради.
Фото Волинська обласна рада

Автомобілі будуть передані для спеціалізованих бригад, які надають допомогу хворим на COVID-19. про це повідомив голова обласної ради Григорій Недопад на своїй сторінці у Facebook.

"Придбання цієї партії автомобілів стало можливим завдяки створенню обласного благодійного фонду "Надія" на базі Волинської обласної лікарні ще на початку пандемії. Кошти на боротьбу з коронавірусом на Волині оперативно виділили і спрямували з благодійного фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", а також із обласного та Луцького міського бюджетів. Таким чином, ще на початку карантину Волинь однією із перших в Україні отримала повне забезпечення всім необхіднім для боротьби з коронавірусом і для лікування хворих.

У результаті кошти, спрямовані для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги  Національною службою здоров’я України, вдалось зекономити і придбати нові "швидкі", які значно поліпшать роботу обласного центру екстреної медичної допомоги", - йдеться в дописі голови.

Нові реанімаційні автомобілі обладнані дефібрилятором, апаратами штучної вентиляції легень, кардіографом, системами подачі кисню та іншим необхідним обладнанням. "Вдячний директору обласного центру екстреної медичної допомоги Володимиру Шмалю  та всім залученим у процес боротьби з коронавірусом на Волині за правильний розподіл коштів і своєчасне реагування на нові виклики, зумовлені карантином", - зазначає Григорій Недопад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ