Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати, – Сирський

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський декілька днів поспіль працював у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку. Там наразі найскладніша ситуація.

Про це йдеться у повідомленні головкома.

За словами Сирського, робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі.

«Постійно доводиться ухвалювати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника», — зазначив він.

Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідовим.

«Бої мають виключно жорсткий характер. Ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ. Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника», — зазначив Сирський.

Зокрема він відзначив військових 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, «від дій якої ворог зазнає великих втрат», військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 150-ї окремої механізованої бригади, «які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою».

«У таких умовах наша головна задача — посилити оборону наших військ на найскладніших ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів. Власне розв’язанню цих питань і була присвячена моя робота», — зазначив Сирський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ