Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Всеукраїнський молодіжний захід «Молодвіж» відбудеться у Львові вшосте

Захід відбудеться 2 вересня у Львові та є безплатним для відвідувачів. Цьогоріч він зберігає змінений формат і триватиме 12 годин.

Концепція програми «Молодвіж. Нелегко, але мрій!» побудована на тому, що зараз кожному і кожній нелегко, але варто дозволити собі мріяти навіть в часі війни та мати потрібні інструменти для реалізації цих мрій. Тому Молодвіж у 2023 – місце, де мрії стануть цілями.

«Коли ми з командою почали працювати над концепцією цьогорічного Молодвіжу, зрозуміли, що війна перекреслила мрії багатьох людей і тому тепер нам нелегко наважитись на реалізацію бажаного. Водночас ми підтримуємо ідею того, що мрії – одна зі складових, яка мотивує нас жити, працювати та продовжувати донатити, а також є першим кроком до відбудови України після реалізації головної мрії – перемоги», – коментує головний координатор заходу Роман Цудний.

Організатори зазначають, що останній блок – вечірня програма, яку у 2023 році вирішили повернути в програму. «Ми розуміємо, що війна продовжується і нам потрібні сили не лише боротись, а й відновлювати ресурси для цієї боротьби. В цей час молоді буває важко відпочивати без докорів сумлінь, але якщо відпочивати правильно та з користю – це нормально. Тому відчуваємо потребу в тому, аби дати молоді можливість зняти напругу і дозволити собі відчути та прожити власні емоції разом зі свідомою спільнотою», – додає Олександра Мандриш, координаторка програми Молодвіжу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ