Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат: головний кубок поїхав до Шполи

У спортзалі обласної ДЮСШ завершився всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2004 року народження та молодших пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Головний кубок турніру поїхав до міста Шполи, що у Черкаській області. Другими стали дівчата з луцького «Легіона», а третіми – з «Розточчя» з Жовкви. Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Львівщини, ДЮСШ №1 (Володимир Прокопюк) та ЛОО ВФСТ «Колос».

Протягом двох днів змагань команди визначали сильнішого спочатку у групах, а згодом і у матчах плей-офф. За головний Кубок турніру змагалися юні футзалістки з Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Волині та Черкащини.

Хороший рівень гри дівчат на церемонії нагородження відзначив президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, додавши, що, зробить усе можливе, щоб такий турнір став традиційним. Участь у церемонії нагородження також взяли голова ЛОО ВФСТ «Колос» Лілія Білінська, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ Ростислав Капітанець, голова комітету з організації та проведення змагань серед відомств, товариств та учасників АТО Петро Грева, а також організатор турніру Тетяна Гринишена.

Усі вісім команд-учасниць турніру були нагороджені цінними подарунками, а найкращі три ще й кубками та медалями. Приємно те, що високий рівень організації турніру відзначили і наші гості з інших міст України, додавши, що дівчат це не тільки чудова можливість позмагатися з своїми ровесницями, покращити свою майстерність та ще й провести у Львові насичену культурну програму. 

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ