Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Встановлені всі замовники та організатори вбивства Гандзюк — генпрокурор

Усі замовники та організатори вбивства екс-радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк встановлені. Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю телеканалу ICTV, опублікованому 3 грудня. Він зазначив, що слідство вже сходиться на основній версії та бачить мотив убивства.

«У нас декілька десятків версій, але на цей момент ми сходимося на тому, що знайшли осоновну версію і бачимо мотив. Мотив – це активність Гандзюк проти однієї з крупних корупційних схем місцевої влади і всі, хто замовив це вбиство, хто організовував, нами встановлені», — заявив Луценко.

Він нагадав про вручену підозру колишньому помічнику депутата від «Блоку Петра Порошенка» Миколи Паламарчука — Ігоря Павловського та зазначив, що генеральна прокуратура також найближчим часом оголосить ще ряд підозр.

«Найближчим часом ми оголосимо ще ряд підозр, які остаточно покажуть коло осіб, причетних до замовлення, організації та виконання злочину», — сказав Луценко.

Генпрокурор зазначив, що Гандзюк стала жертвою злочину через свій «антикорупційний запал».

«Я пересвідчився у висоті її антикорупційного запалу (коли відвідував її в лікарні — ред.). І саме через це вона стала жертвою», — сказав генпрокурор.

31 липня у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на радницю міськголови Херсона кислоту. Катерина Гандзюк потрапила до реанімаційного відділення. 4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ