Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Всупереч мінським домовленостями бойовики проводять навчання на Донбасі

Попри угоду про припинення навчань з бойовою стрільбою в 30-кілометровій зоні вздовж лінії зіткнення, підписану під час зустрічі тристоронньої робочої групи в Мінську, бойовики продовжують проводити бойові навчання на Донбасі.

Бойовики завершили бойове злагодження в ході батальйонних навчань і готуються до маневрів на рівні бригад.

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа", передислокація важкої техніки і живої сили бойовиків зафіксована в напрямку так званих "лутугинських таборів" і військових полігонів, які розташовані поблизу міст Алчевськ і Стаханов.

Вчора, 20 березня, о 4 ранку в районі м. Стаханов, на об’їзній дорозі був зафіксований рух колони важкої бронетехніки бойовиків. Згодом, надійшла інформація про інтенсивний характер стрілянини з місця розташування "навчальних таборів"- район каменоломні.

Польові навчання бойовиків з використанням важкої бронетехніки проходять і на тренувальному полігоні в районі селища Шимшинівка.

"Офіційний представник Народної міліції" самопроголошеної "ЛНР" Андрій Марочко заявив,що підрозділи "Народної міліції" переобладнають полігони для проведення навчань на відстані 15 кілометрів від лінії зіткнення.

За словами Марочко, наразі завершилися планові заняття з підрозділами забезпечення і підвезення матеріальних засобів, вироблена програма забезпечення безпеки при виконанні завдань матеріально-технічного забезпечення.

Д.Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ