Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В’язівського просять розібратися із землею судді Лєсного

Всеукраїнська громадська організація Громадянський Рух „Чиста Україна” звернулась до народного депутата Володимира В’язівського із проханням подати запит до Брюховицької селищної ради з метою підтвердити або спростувати питання про виділення судді Сихівського районного суду міста Львова Сергію Лєсному земельних ділянок у 1994-2006 рр., частина з яких була ним продана. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба „Нашої України”.
„Одним із напрямків роботи Всеукраїнської громадської організації Громадянський Рух „Чиста Україна” є боротьба за очищення різних гілок влади від людей, які своїми діями чи бездіяльністю скомпрометували такі важливі риси державних чиновників як професіоналізм, моральність, патріотизм”, – йдеться у зверненні „Чистої України” до Володимира В’язівського.
За інформацією ВГО „Чиста Україна”, протягом кількох років суддя Лєсний отримав декілька земельних ділянок на території смт. Брюховичі, частина з яких була ним продана. Водночас, суддя Сергій Лєсний добивається виділення йому нової ділянки. „Не досліджуючи законність чи незаконність цих дій, ми ставимо під сумнів моральність таких дій”, – додається у зверненні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ