Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Вибори 2015: склад ДВК Франківського району Львова

Франківська районна у місті Львові виборча комісія Львівської області ухвалила постанову про формування складу дільничих виборчих комісій Франківського району у місті Львові , що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів. Повідомили у Львівській МВК.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 25 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ

         ФРАНКІВСЬКА РАЙОННА У МІСТІ ЛЬВОВІ ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА № 6

м. Львів

«01» год. «00» хв.

«09» жовтня 2015 року                                                                                                 

 

Про затвердження особового складу та призначення на керівні посади у дільничних виборчих комісіях з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року

 

Франківська районна у місті Львові виборча комісія розглянувши подані кандидатури, запропоновані суб'єктами подання до складу дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року, згідно до статті 23 Закону України "Про місцеві вибори", Франківська районна у місті Львові виборча комісія постановляє:

1. Затвердити особовий склад та призначити на керівні посади у дільничних виборчих комісіях з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року згідно з додатками 1 - 61.

2. Копію цієї постанови разом з відповідними додатками видати представникам суб'єктів подання, запропоновані кандидатури яких до складу дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року затверджено.

3. Цю постанову оприлюднити на стенді офіційних матеріалів комісії для загального ознайомлення.

 

Голова Франківської районної у м. Львові виборчої комісії у Львівській області Зінько Р. В.

Секретар Франківської районної у м. Львові виборчої комісії у Львівській області Шевчук О.І.

Зі складом ДВК в межах Франківського району м. Львова можна ознайомитись за посиланням : http://www.ex.ua/94869929

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ