Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вибух у Парижі: знайдено тіло четвертої жертви

Рятувальники знайшли тіло ще однієї жінки, яка загинула внаслідок вибуху у пекарні у центрі Парижа. З району через пошкодження інших будинків були евакуйовані 150 людей.

Кількість загиблих внаслідок вибуху в пекарні у центрі Парижа зросла до чотирьох, передає DW.соm.

У неділю, 13 січня, рятувальники знайшли у завалах тіло жінки, повідомили слідчі, передає агенція AFP. Раніше повідомлялось, що рятувальники зі службовими собаками шукали зниклу безвісти жінку, яка жила у квартирі над пекарнею. Згідно з даними джерела, близького до розслідування, ще має бути проведена експертиза щодо встановлення особи загиблої.

Внаслідок вибуху, який стався напередодні, загинули двоє пожежників та одна туристка з Іспанії. Поранення отримали близько 50 осіб, деякі з них перебувають у важкому стані. Також була зруйнована частина будівлі, пошкоджені прилеглі квартири. Через пошкодження сусідніх будівель з району, де розташована пекарня, були евакуйовані близько 150 людей. Вони були розміщені у тимчасовому приміщенні.

Речник пожежної служби заявив, що будівлю, яка постраждала від вибуху, необхідно укріпити. Роботи з розчищення місця вибуху можуть тривати близько тижня.

Вибух стався у дев'ятому районі Парижа, де є багато ресторанів та туристичних місць, зокрема музей воскових фігур Musee Grevin та Паризька опера. Влада вважає, що причиною вибуху став витік газу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ