Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихованці Львівського ліцею ім.Героїв Крут вправлялись у тактичній медицині

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» провів навчання з основ тактичної медицини для вихованців комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут», – зазначають у ЛОР.
Фото: ЛОР

«Один із найважливіших напрямків підготовки ліцеїстів – знання з домедичної допомоги. Упродовж навчального року хлопці та дівчата відпрацьовують основи цивільної допомоги під керівництвом офіцерів-вихователів на тренажерах у класі безпеки. Наступний вищий рівень знань та навичок – основи тактичної медицини.

Таку кількаступеневу програму ми впроваджуємо у ліцеї вже не перший рік. Адже знання та навички меддопомоги потрібно постійно повторювати, оновлювати, удосконалювати», – розповіли в ліцеї.

Своєю чергою, у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф наголосили, що знання з тактичної медицини рятують життя.

«Дякуємо крутянам за жагу до навчання, активність під час тренінгу та за вибір майбутньої професії», – додали в медустанові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ