Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Виконком ЛМР знову проігнорував своє рішення про відкритість

Виконком ЛМР знову проігнорував своє рішення про відкритість і не оприлюднив проекти рішень засідання виконавчого комітету на 9 серпня 2019.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 27 червня №584 "Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Львівської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 13.10.2017 № 903", було вирішено пункт 2.11 змінити та викласти у такій редакції:

2.11. Відкритість роботи виконавчого комітету Львівської міської ради забезпечується шляхом:
2.11.1. Оприлюднення відповідальною посадовою особою організаційного управління порядків денних засідань, а також проектів рішень і прийнятих рішень, протоколів засідань через розміщення інформації на офіційній веб-сторінці Львівської міської ради.
Порядок денний разом з проектами рішень оприлюднюється заздалегідь, але не пізніше трьох робочих днів до засідання виконавчого комітету.

Відповідне розпорядження ще 1 липня надіслали директору ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

Станом на 9 серпня, рішення не виконується. Як повідомили Гал-інфо в Львівській міській раді, вони не знають коли будуть публікуватись проекти рішень Виконкому ЛМР.

Також Андрій Садовий вніс сьогодні на розгляд Виконкому додаткове питання, не зазначене в порядку денному оприлюдненому на сайті ЛМР, яке стосується будівництва готельного комплексу в парковій зоні на вулиці Лижвярській. Цим додатковим питанням, виконком ЛМР порушив пункт 3.10 Регламенту, в якому зазначено, що на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради не можуть вноситись додаткові питання у випадках, які не потребують невідкладного вирішення.

Нагадаємо, 7 серпня, відбулось виїзне засідання виконкому Львівської міськради. Воно проходило на вулиці Лижв’ярській, посеред Парку культури, де планують збудувати багатофункційний готельний комплекс.

Львівська міська рада Ратуша. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ