Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком схвалив зміни до бюджету Львівської МТГ

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення "Про зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік» та «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік". Про це повідомили 4 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"Пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської МТГ Галицькій районній адміністрації кошти в сумі 657 630,37 грн на "заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у будівлі або споруді житлового призначення за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету", у тому числі:

Перше. Для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 5-А на вул. Героїв Майдану – 362 683,37 грн.

Друге. Для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів житлового будинку № 49 на просп. Свободи – 294 947,00 грн", - доповів Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.

Також виконавчий комітет підтримав рішення про зміни до бюджету Львівської МТГ. Змінами зокрема передбачено схвалення збільшення видатків для департаменту міської агломерації на суму 527 тис. грн. З них на програми соціально-культурних проєктів 327 тис. грн, і 200 тис. грн на програми спортивно-культурних проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ