Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком ухвалив програму для Інституту міста: буде реалізовуватись коштом міста

У п’ятницю, 18 січня, виконком прийняв Програму організації підтримки та реалізації ініціатив і підготовки проектів розвитку міста Львова на 2013 рік. Програма покликана визначати правові, організаційні і фінансові основи підтримки, розвитку та функціонування комунальної установи Інституту міста, а також регулювати відносини щодо співпраці органів місцевого самоврядування Львова з Інститутом міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Є дуже багато прикладів того, як ухвалення стратегії та її успішне виконання сприяли неймовірному розвитку міста. Саме стратегічний розвиток Львова є головною метою діяльності Інституту міста, який допомагає наслідувати приклад провідних міст світу та Європи, опираючись на міжнародний досвід та залучати експертну та фінансову допомогу. Програма сприятиме втіленню наших планів в реальність, і крок за кроком наближатиме Львів до європейського рівня у всіх сферах життя міста», - зазначив Олександр Кобзарев, в.о. голови правління Інституту міста.

У результаті виконання Програми очікується: підтримка реалізації Комплексної стратегії розвитку Львова 2012-2025 рр., розробка і затвердження міською радою Стратегії розвитку культури до 2025 року, підтримка реалізації Стратегії підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2015 року, Стратегічного плану залучення інвестицій до Львова до 2020 року, написання проектів для підтримки ініціатив стратегічного розвитку, збільшення фінансування проектів розвитку міста за рахунок грантових коштів. Програма буде реалізовуватись комунальною Інститут міста та фінансуватиметься у межах коштів, передбачений у міському бюджеті на 2013 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ