Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Викраденого в Чернівцях львів’янина досі не знайшли

Львів’янина Петра Кондрака, якого 12 жовтня викрали невідомі поруч з готелем «Буковина» в Чернівцях, досі не знайшли. Жодної інформації про місце його перебуваннях наразі невідомо. Про це журналісту Гал-інфо розповіла його дружина Оксана Кондрак.

За її словами, слідчі та оперативники в Чернівцях демонструють повну бездіяльність. «Таке враження, що вони мають вказівку не працювати над пошуками мого чоловіка», - зазначила Оксана Кондрак.

Викрадачі не намагались зв’язатись з дружиною після викрадення Петра Кондрака. «Після його викрадення жодного дзвінка, жодного повідомлення я не отримувала. Його викрали, ми не знаємо чи він живий», - наголосила вона.

Рідні звернулись із заявами щодо бездіяльності правоохоронних органів, а також з проханням розпочати активні слідчі дії - до Генеральної прокуратури України та Президента.

Також на підтримку постраждалих було зібрано численні підписи волонтерських організацій. «Ми зібрали підписи від різноманітних волонтерських організацій. Волонтери вимагають владу звернути увагу на цю ситуацію та активно розпочати пошуки. Вони готові виходити на акції протесту як у Львові так і в Києві», - зазначила Оксана Кондрак.

Нагадаємо, 12 жовтня невідомі особи в камуфляжній формі з автоматами викрали неподалік готелю «Буковина» львів’янина Петра Кондрака. Про долю чоловіка досі невідомо.

Як зазначила Оксана Кондрак, її чоловік поїхав в Чернівці на автомобілі своєї сестри. «Він не сказав, які саме він має там справи. Я думаю, він мав підвезти туди когось або комусь допомогти», - розповідає вона.

Чоловіка викрали невідомі особи в камуфляжній формі близько 19:30 в середу 12 жовтня. Викрадачі були у масках і були озброєні автоматами. «Викрадення відбулося на рівні спецоперації. Але жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області, факту затримання не підтвердили», - написала у Facebook сестра викраденого чоловіка Лілія Якимець.

За фактом викрадення Петра Кондрака його рідні 15 жовтня звернулись до Генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням внести за фактом викрадення відомості до ЄРДР та повідомляти про хід розслідування.

Наразі дружина Петра Кондрака перебуває в Чернівцях та намагається дізнатись подробиці та обставини викрадення. «Я обурена бездіяльністю місцевих правоохоронців. Вони нічого не роблять. Навіть відразу не переглянули дані з камер спостереження готелю», - зазначила Оксана Кондрак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ