Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вимагала гроші у переселенців:бухгалтерці одного з санаторіїв на Львівщині повідомили підозру

Зараз правоохоронці встановлюють суму нанесених збитків, а також всіх причетних до злочину осіб. Про це інформує поліція Львівщини.

Посадову особу одного з державних санаторіїв у Червоноградському районі, яка розробила злочинну схему збагачення, викрили слідчі відділу розслідувань злочинів загальнокримінальної спрямованості поліції Львівщини спільно з оперативниками Служби безпеки України за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, санаторій мав прийняти на тимчасове безкоштовне проживання вимушених переселенців, проте головна бухгалтерка закладу вимагала у них гроші за поселення. Отримавши неправомірну вигоду, зловмисниця видавала фальсифіковані квитанції про оплату житла, а гроші забирала собі.

Слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ