Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вимагали 10 тис. дол. США: у Львові затримали ймовірних шахраїв

Як повідомили 21 травня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні затримали двох чоловіків, ймовірно, причетних до шахрайства.

Вчора, близько 22 години вечора, на спецлінію 102 звернувся громадянин, який повідомив, що до його дідуся зателефонували шахраї та представились працівниками поліції. З його слів, вони вимагали гроші в сумі 10 000 доларів США за його сина.

Патрульні прямуючи на вулицю Наукову, зв’язались в телефонному режимі із заявником і він надав ті ж описи ймовірного зловмисника, які отримав безпосередньо від нього. Він мав опізнати невідомого і передати йому вказану суму.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори звернули увагу на чоловіка, схожого за описом.

Ним виявився 22-річний мешканець міста Суми. Поліцейські встановили, що цей громадянин діяв зі спільником.

Для встановлення всіх обставин та проведення слідчих дій інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.

Через деякий час, вдалось встановити місце перебування другого учасника події. 21-річного мешканця міста Суми супроводили у Франківський відділ поліції. В присутності понятих у затриманих вилучили мобільні телефони з даними їх потерпілих. Триває слідство.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові в ДТП постраждало четверо осіб.

Водій втік, а пасажир у важком стані: на Львівщині розшукують винуватця ДТП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ