Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Вийшов друком геополітичний триллер про закулісся української розвідки

На книжковому фестивалі KyivBookFest презентували роман “Таємна Книга”. Твір ґрунтується на подіях, про які ніхто і ніколи нічого не скаже, повідомили в ГУР.

Головний герой шукає істину, прагне зрозуміти причини і наслідки того, що відбувається. Таємна книга привідкриває йому завісу. Доля героя сповнена карколомних вигинів, на одному з яких він перетинається з привабливою дівчиною Оксаною ― секретною агенткою української розвідки.

Сліпа пристрасть, смертельна небезпека, підступні шпигунські ігри ― у напруженому вирі подій герой, зрештою, опиняється перед вирішальним вибором.

Роман написаний невідомим автором, який узяв псевдонім Вільям Форестер.

“Помітно, що автор — інсайдер не тільки української політики. Також мене підкупив його дуже тонкий гумор”, ― описав свої враження від прочитаної книги громадський активіст та засновник добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова Геннадій Друзенко.

Ініціатором видання виступив президент Федерації легкої атлетики та меценат Євген Пронін.

За його словами, “Таємна Книга” розкриває читачеві специфіку роботи українських розвідників.

“Важливо, що кошти від продажу книжки підуть на підтримку ГУР МО України, і це ще один спосіб подякувати їм за колосальну роботу”, ― зазначив Євген Пронін.

Як повідомив директор видавництва “Саміт-Книга” Іван Степурін, перший тираж роману з’явиться у продажу до кінця вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ