Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вийшов трейлер нового серіалу про ферму Джеремі Кларксона

Сервіс "Amazon Prime Video" презентував перший трейлер нового серіалу "Ферма Кларксона", в якому відомий американський телеведучий, який раніше вів шоу "Top Gear" і "The Grand Tour", намагається вести господарство на власній фермі.

Про це інформує видання RadioTimes.

Відомий телеведучий вирішив замінити спортивні машини на трактори і намагається займатися сільським господарством.

Кларксон придбав ферму площею 1000 акрів в сільській місцевості Англії та вирішив керувати нею сам. Проте існує лише одна незначна проблема: він нічого не знає про фермерство.

На щастя, його команда та сусіди знають трохи більше. Зокрема, в останньому трейлері зустрічаємося з різними місцевими персонажами, які дають йому слушні поради.

Серіал розповідає про напружений, важкий та доволі веселий рік у житті "найменш вірогідного фермера Британії" та його команди. Вони борються з найгіршою сільськогосподарською погодою за останні десятиліття, неслухняними тваринами, нечутливими посівами та несподіваною пандемією.

Однак цей серіал - це точно не "The Grand Tour" на фермі, адже тут невдачі мають реальні емоційні наслідки, і Джеремі, який абсолютно перебуває поза зоною комфорту, повинен спиратися на інших, якщо він прагне вирощувати врожай, вигодовувати овець і виконувати екологічні проєкти, які йому близькі до серця.

"Ферма Кларксона" стане доступною у п’ятницю, 11 червня, на сервісі "Amazon Prime Video".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ