Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначилися переможці чемпіонату Самбірського району з футзалу на відкритих майданчиках

16 команд Самбірщини у неділю, 25 листопада, змагалися за вихід до 1/2 фіналу першого кубка Самбірського району з футзалу на відкритих майданчиках.

Команди сліпим жеребкуванням були розподіленні на пари. Практично у кожній грі точилася напружена боротьба, адже кожна команда хоче заволодіти останнім спортивним трофеєм 2018 року.

Результати матчів 1/8 та 1/4 фіналу кубка Самбірського району з футзалу на відкритих майданчиках.

Неділя 25.11. Самбір (Майданчик, що на вулиці Шухевича).

Стрілковичі -Рудки 1:4

Викоти - Колбаєвичі 6:0

В.Баранецька - Городище 2:1

Рудки - Викоти (1/4) - 2:6

Ралівка - Пиняни - 2:1

В.Баранецька - Ралівка (1/4) - 2:2 ( 1:3)

М.Білина - Воютичі-2 8:1.

Купновичі - Дубляни 1:0.

Бісковичі - Вільшаник -10:4.

Погірці - Воютичі 3:4

М.Білина - Купновичі 2:0 (1/4)

Бісковичі- Воютичі 1:3 (1/4).

У перерві між матчами відбулося нагородження переможців та призерів першого чемпіонату Самбірського району з футзалу на відкритих майданчиках, який тривав з 21 жовтня по 18 листопада на майданчиках зі штучним покриттям міста та району. 24 команди були розподіленні на дві ліги. Переможцями у Вищій лізі стали команди з сіл Ралівка, В.Баранецька, Рудки, у Першій лізі - команди з сіл Викоти, Пиняни, М.Білина.

Переможців чемпіонату вітали почесні гості: депутат Львівської обласної ради Олег Домчак, представники Асоціації футзалу Львівщини Микола Павліш та Ігор Фурта,  завідувач сектору молоді та спорту Самбірської РДА Василь Лесько та директор СТОК «Прикарпаття» Михайло Цимбрила.

Усі шість презерів чемпіонату були нагородженні кубками, медалями та грамотами від Федерації футболу Самбірського району, а від Олега Домчака та Асоціації футзалу Львівщини кожна команда отримала футзальний м’яч, грошову премію одну тисячу гривень та пам’ятний диплом. Загалом було вручено нагород на суму понад 20 тисяч гривень.

Як зауважили гості зі Львова, на Самбірщині активно розвивається футзал, завдяки облаштуванню спортивних майданчиків у селах району. Олег Іванович та представники Асоціації футзалу Львівщини пообіцяли і надалі підтримувати розвиток даного виду у нашому районі, за що на свою адресу отримали гучні оплески від гравців та вболівальників.

У неділю , 2 грудня, на майданчику села Ралівка відбудуться заключні матчі сезону 2018 року. У півфінальних матчах зіграють чемпіон вищої та першої ліги Ралівка-Викоти , за другу путівку до фіналу посперечаються Мала Білина та Воютичі. Після півфінальних матчів відбудеться також фінальна гра.

АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ