Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначилися переможці кубку Львова з футзалу «Золота Осінь-2017»

У суботу, 7 жовтня, на відкритих майданчиках СК «Електрон» (вул. Чупринки, 130) відбулися вирішальні матчі Кубка Львова з футзалу «Золота Осінь-2017». Протягом одного дня сім команд визначили переможців у головному та втішному кубках.

У фінальному матчі головного Кубка зустрілися «Інстал-Плаза» (у півфіналі були сильнішими за «Мафію» 1:0) та «Ен Джі Метал» (несподівано обіграли АК «Старява 4:3»).

Довгий час Володимир Лаба і компанія не змогли забити гол у ворота свого суперника. І лише після того, як «Інстал-Плаза» замінила воротаря на п’ятого польового гравця, цій команді вдалося відкрити рахунок у зустрічі, а згодом й довершити свою перевагу у грі.

«Ен Джі Метал» пробував переламати хід гри, але на більше, аніж два голи, у гравців цієї  команди сил не вистачило. У підсумку перемога «Інстал-Плази» з рахунком 4:2.

Щодо втішного Кубка «Надії», то у вирішальному матчі за цей трофей зустрілися «Гранд Галичина» з Великого Дорошева та «GTL».

На шляху до фіналу команди отримали різні перемоги. «GTL» на класі перемогли «ФЕСТ!» 10:1, а ось підопічні Ігоря Піха пройшли далі без гри, оскільки «Нова Поліція» отримали технічну поразку.

У вирішальному матчі гравці «GTL» вдало розпочали гру й протягом усього поєдинку домінували на полі. У підсумку - 6:1 перемога «GTL» й саме ця команда стала володарем втішного трофею.

Після завершення усіх поєдинків відбулося нагородження переможців та призерів турніру. З рук президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка, а також Петра Закалюжного (голова комітету з організації та проведення змагань АФЛ) команди отримали заслужені Кубки та медалі.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ