Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже три організації зголосились відновити пошкоджені ворогом будинки у Львові

Для максимально швидкого відновлення знищених росіянами будинків, мер Львова Андрій Садовий закликав український та міжнародний бізнес взяти під опіку одну з цих будівель. За менш ніж добу вже два українські бізнеси та одна міжнародна організація зголосились на цю ініціативу. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ДСНС

Зокрема до відновлення долучились:

  • компанія Carlsberg, яка задекларувала внесок у розмірі 50 000 євро на відновлення будівель, які пошкоджені в наслідок ракетного обстрілу Львова;

  • благодійний фонд Шона Пенна в Україні CORE приєднується до кампанії «Візьми будинок під опіку» та гарантує 100 000 доларів;

  • компанія «Кормотех» та  Enzym Group дає 5 000 00 гривень на відбудову пошкоджених будинків рідного міста.

Кампанія «Візьми будинок під опіку» триває і Львівська міська рада закликає українські та закордонні бізнеси і міжнародні благодійні організації допомогти відновити зруйновані ворогом будівлі. Важливо, місто не оголошує збору, а запрошує взяти будинок під опіку та відновити його.

Нагадаємо, під час вчорашньої масованої атаки на Львів росія пошкодила 188 будівель. 20 з них у критичному стані. Це будівлі історичної спадщини, житлові будинки та школи.

Через обстріл у Львові пошкоджені житлові будинки, – Козицький


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ