Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Взяв, де побачив – залишив, де хочеш: львів’янин можуть юзати електросамокати

У Львові 11 квітня компанія «Easy» запустила стартап – електросамокати на прокат. Про це у коментарі Гал-інфо розповів власник сервісу «Easy» Данило Коць.
Easy
Easy
Easy
Easy
1/2

Сьогодні програму тестують.

«Станом на 13 квітня ми працюємо у тестовому режимі. Вивозимо щодня від 8 до 10 самокатів у виділену зону, яку можна подивитись у відповідному додатку. Наразі вона маленька, але у планах після карантину розширити її межі. Програма, яку ми продовжуємо тестувати –  власного виробництва – українська, ми не користались ніякими франшизами», – розповів Гал-інфо Данило Коць.

Easy
Easy
Easy
Easy
1/2

Команда «Easy» задоволена результатом, адже користувачі бережливо ставляться до рухомого майна.

«Якщо коротко підсумувати перші три дні тестування програми, то загалом ми задоволені результатом перших днів. Ми працюємо за простим принципом: «Взяв, де побачив –  залишив, де хочеш. Можу сказати, що львів’янин активно юзають нову можливість. Більш того, я приємно здивований культурою містян. Попри те, що вони можуть залишати самокати там, де їм зручно в межах, вони все однак повертають у те місце, де взяли», - додав Данило Коць.

Easy
Easy
Easy
Easy
1/2

Також власник сервісу «Easy» Данило Коць розповів, що їх команда розглядає зараз ймовірні варіанти системи лояльності, адже щодня надходять прохання про можливість використання промокодів, знижок та участі в акціях.

Easy
Easy
1/1

Сервіс «Easy» наголошує на тому, що електросамокати та велосипеди визнано найбезпечнішим транспортом під час пандемії «Covid-19».

«Враховуючи ситуацію з пандемією «Covid-19» електросамокати можна вважати одним із найбезпечніших видів транспорту, оскільки ви не контактуєте ні з ким, окрім вашого смартфона, за допомогою якого ви повинні розблокувати електросамокат», - наголошують у сервісі.

Інструкція з використання е-самокатів.

Easy
Easy
1/1

Довідка. Easy – це сервіс шерінгу електросамокатів, на яких Ви можете пересуватись містом і забути про затори на дорогах. Просто знайдіть самокат поблизу, зареєструйтесь в нашому сервісі і поїхали! Ми пропонуємо швидкий та екологічний транспорт для великих міст. З нами Ви не будете витрачати свій час на затори, з нами Ви не будете спричиняти шкоду довкіллю.

Easy
Easy
1/1
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ