Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Як найвигідніше відпочити у Туреччині

Wwx7WNMO9i7z9fsjPYEiHf0lBLVbRyMM_leGZ5uMTrCr_XPFE3ZsUJXDcxSww4pwczkhJdB_eO62lPLn6kBDaNSnC1BLD34tGGRrn2FOBxK3s7NS0nQgAVF6jC2OmTW7TFOtdrdh

До весни та літа залишилося не так багато часу, саме зараз варто замислитися про відпустку та планувати подорожі усією родиною. Одним із найдоступніших варіантів закордонного морського відпочинку залишається Туреччина, зокрема регіон Анталії — https://www.coraltravel.ua/uk/main/turkey/antalya/.

У цій країні чисте море, чудові пляжі на будь-який смак, система «все враховано» та гарний сервіс у готелях. А ще смачна кухня, вигідний шопінг, цікаві екскурсії, легендарні турецькі хамами.

Гарна ідея — бронювати путівки заздалегідь. Так ви гарантовано отримаєте найкращу ціну та умови розміщення. Туроператор Coral Travel пропонує спеціальні гарантії для тих мандрівників, які звикли планувати відпустку за півроку чи кілька місяців. Якщо ж вашу подорож скасують через епідемічну ситуацію, кошти повернуть у повному обсязі.

Є ще один чудовий варіант планування, який найліпше підійде для тих, хто готовий до спонтанної подорожі. Гарячі путівки на відпочинок у Туреччині туристичні агентства пропонують протягом усього пляжного сезону. Найбільша перевага — це, звичайно, ціна. Вона може бути вдвічі меншою, ніж була на початку продажів. Але варто усвідомлювати, що на такий «розпродаж» здебільшого залишається те, що не користується великим попитом. Тому це вигідно, але є певний елемент авантюризму.

Як вибрати готель?

Турецькі курорти насичені готельними комплексами різної цінової категорії і зірковості. Широкий вибір готелів і пансіонатів на будь-який смак є основою комфортного і незабутнього відпочинку в Туреччині. Більшість готелів мають розвинену інфраструктуру. Їх великі доглянуті території розташовують різноманітної сферою послуг. Це власні пляжі, басейни, ігрові майданчики, атракціони, тематичні клуби, дискотеки, кінотеатри і багато іншого.

Туристам слід брати до уваги на специфіку готелю. Від цього нюансу залежить перелік послуг, який надають відпочиваючим. Рекомендується при виборі готелю заздалегідь вивчити відгуки туристів про проведений час в конкретній готелі.

Якщо плануєте відпустку з дітьми, обирайте готель із достатньою інфраструктурою для найменших туристів:  із дитячими майданчиками, гірками, аквапарком, басейнами, дитячим меню у ресторані тощо. Важливі додаткові опції — можливість отримати дитяче ліжечко, візок, послуги няні, спеціальне харчування.

Під час вибору готелю враховуйте такі важливі моменти:

  • Віддаленість від моря — перша чи друга лінія.
  • Характеристики пляжу — пісок чи галька.
  • Площа території готелю.
  • Наявність інфраструктури для дітлахів (якщо подорожуєте родиною).
  • Можливості для екскурсій, спа та розваг.
  • Віддаленість від аеропорту.

Найбільшою популярністю серед туристів-пляжників користуються курорти Анталійського узбережжя Середземного моря: Аланія, Кемер, Белек, Сіде. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ