Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як позбутися постакне раз і назавжди?

Неправильний догляд за шкірою з акне призводить до появи рубців, шрамів, почервоніння, розширення пор та пігментації. І позбутися цих наслідків неналежного та несвоєчасного дерматологічного лікування інколи складніше, аніж самих прищів.

Тяжке ураження епідермісу потребує тривалої регенерації. Проте самостійно шкіра не спроможна відновитися в повній мірі. Допомогти їй можна різними способами.

Спосіб 1.Косметичний

Сучасні засоби для догляду за шкірою сприяють знищенню естетичних недоліків максимально дбайливо та м’яко. Ізраїльська косметична компанія Christina створила цілу лінійку, покликану боротися з акне на різних стадіях його розвитку. Розробивши власну формулу протидії шкірним висипам, компанія завоювала неабияку прихильність та схвалення світових експертів в області косметології. Детальніше про крем постакне можна дізнатися за посиланням https://christinacosmetics.ua/store/att-itemtype-kremy/att-problem-post-akne/.

Професійні креми від рубців дозволяють уже за кілька тижнів побачити результати. Регулярне їх застосування забезпечує комплексну дію: вирівнює рельєф, розгладжує шрами, сприяє глибокому зволоженню на насиченню, захищає від негативних зовнішніх чинників, пришвидшує регенерацію.

Спосіб 2. Апаратний

Медицина пропонує свої варіанти боротьби із застарілими рубцями, почервонінням та іншими дерматологічними недоліками. Для цього існує фонофорез, ультрафонофорез, хімічний пілінг, лазерне шліфування обличчя, мікродермабразія, мезотерпія, озонотерапія чи фототермоліз. Це найпопулярніші процедури, які показані при акне.

Спосіб 3.Народний

Ці методи не здатні виправити серйозні порушення, проте легкий косметичний ефект все ж таки мають. Для прискорення процесу відновлення, глибокого очищення та освітлення шкіри можна спробувати:

  • лосьйон з нагідками, олією чайного дерева або лаванди;
  • саліцилову кислоту;
  • мигдальну олію;
  • цинкову мазь;
  • сік лимона;
  • маску з глини.

Не варто також забувати про необхідність правильного харчування. Раціон не повинен містити гострих, солоних, жарених страв, газованих напоїв та інших шкідливих для організму продуктів.

Наостанок зазначимо, що обирати між цими способами не варто. Адже вони діють частіше всього тільки в комплексі. Забезпечте шкіру дбайливим доглядом, професійними косметичними засобами та не ігноруйте візити до дерматолога — і ви забудете про акне, як про страшний сон!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ