Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Як в ОРДЛО все «списують» на міфічні українські ДРГ

Ворог намагається дискредитувати Збройні Сили України. Зокрема, на російських сайтах з`явилася інформація про приналежність до диверсійно-розвідувальної групи трьох загиблих на Світлодарській дузі українських військовослужбовців. Це не відповідає дійсності. Про це в коментарі Гал-інфо заявив співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Він зазначив, що було оприлюднено відео з номерами особової зброї.

Як повідомляло Гал-інфо, троє українських військовослужбовців, рятуючи свого пораненого побратима, героїчно загинули в районі Світлодарської дуги.

«Будуть намагатися прив’язати це до підриву місії ОБСЄ. Це повна дурня, бо хлопці реально загинули під час бойових дій. Але ми бачимо, що для того, аби виправдатись ворог не полишає спроб прив’язати Україну до підриви місії ОБСЄ. Спершу були заяви що це, мовляв, 8-й полк сил спецоперацій, а зараз намагаються вже прив’язати трьох наших загиблих», - зазначив Дмитро Снєгирьов.

Він також додав, що ворог намагається виправдатись вигадуючи неіснуюче ДРГ, за загибель цивільних.

«24 квітня в районі Чернухіно на міні підірвався трактор. Загинув цивільний і ще троє поранених. Підрив стався за 30-40 км від фронту, а це їхній тил. Знову ж таки намагаються повішати це на нашу ДРГ. Це лісова дорога. Люди впорядковували зелені насадження і наїхали на міну. У версії про ДРГ немає жодного сенсу, адже для чого тягнути міну на таку відстань і мінувати лісову дорогу? Ні до одного, ні до іншого українська сторона жодного відношення не має. Це їхній глибокий тил», - наголосив Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ