Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Як відкрити бізнес у США

США – один із світових лідерів за кількістю реєстрацій нових компаній на рік. Країна дає велику кількість переваг, які і приваблюють бізнесменів. Просте бухгалтерське обслуговування, доступ до капіталу інвесторів, помірні податки та чесні принципи роботи роблять ведення бізнесу в Америці комфортним та стабільно вигідним.

Переваги ведення бізнесу в США

Якщо ви зареєструєте в США компанію, ви не тільки отримаєте можливість працювати легально на американському ринку та стати громадянином, а також:

  • зможете залучати венчурний капітал, публічні інвестиції та співпрацювати з бізнес-ангелами;
  • спрощуються процеси відкриття рахунків, бухобліку, митного контролю, виплати податків;
  • покращення репутації та можливість встановлювати ділові контакти з великими ринками Європи та Азії.

Як відкрити бізнес у США

Процедура оформлення приватної фірми в США досить проста, і її можна пройти навіть віддалено:

  1. Ознайомтеся з усіма правилами заповнення документації та визначте організаційно-правову форму вашого бізнесу.
  2. Перевірте, чи вільна назва компанії, яку ви хочете зареєструвати, в штаті реєстрації.
  3. Пройдіть реєстрацію в Секретаріаті Штату. Для цього потрібно мати поштову адресу та дані про судове представництво. Реєстраційну форму можна заповнити онлайн. Вартість послуги в межах 100 доларів.
  4. Отримайте податковий номер - він дає можливість оформити банківський рахунок, проводити найм робітників і сплачувати податки. Його видають безкоштовно у Податковому управлінні США через онлайн-форму чи поштою залежно від типу компанії.
  5. Наступним пунктом йде отримання ліцензії на підприємницьку діяльність залежно від її типу. Її також можна оформити в онлайн-режимі.

  6. Після виконання всіх попередніх дій можна отримати банківський рахунок. Обов'язковими є реєстрація у секретаря та податковий номер, додаткові документи можуть відрізнятись від одного до іншого штату.

Крім того, у кожному штаті можуть бути формальні відмінності в оформленні документів, тому обов'язково потрібно докладніше дізнатися про правила подання документів у держорганах або проконсультуватися з фахівцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ