Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як живе Золочів під час карантину? (відео)

Як живе Золочів під час карантину? Відповідили на це запитання журналісти інформаційного ресурсу Золочів.нет
Золочів.нет

З 18 березня Україна живе в нових умовах через коронавірус. Спочатку закрили школи та садочки, далі кордони та торгово-розважальні центри, а тепер зупинився майже весь громадський транспорт.

Як люди дотримуються заходів безпеки у час карантину та як сприймають такі нові правила ми дізнавалися у Золочеві.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Оперативний штаб з питань запобігання та поширення на території району ГРЗ спричиненого коронавірусною інфекцією (COVID-19) інформує.

У Золочівському районі станом на ранок 21 березня 2020 року не зареєстровано жодного випадку з підозрою на захворювання COVID-19. За інформацією МОЗ України, станом на 23:00 20 березня в Україні підтверджено 41 випадок COVID-19. Наразі в Україні 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні. Пацієнт, у якого першого в Україні було зафіксовано COVID-19, уже одужав.

У зв’язку з оголошеними карантинними заходами у Золочівській РДА просять всіх без гострої необхідності не виходити з будинків і квартир. У разі потреби вийти на вулицю уникайте скупчення людей, користуйтеся громадським транспортом лише у виключних випадках. Зберігайте спокій! Заклади, які здійснюють продаж продуктів, засобів гігієни, лікарських засобів на території району працюють в звичайному режимі.

Запам’ятайте: Ваше відповідальне ставлення до виконання всіх карантинних заходів допоможе зберегти ваше здоров’я та врятувати здоров’я та життя оточуючих.

Занотуйте: карантин – це не канікули чи відпустка. Якщо ви не пішли на роботу, це не означає, що треба ходити в гості до друзів. Наполягаємо, щоб ви залишалися вдома. Самоізоляція – це нова життєва філософія всіх свідомих людей по всьому світу. Не будьте байдужими до друзів та знайомих. Всіма способами пропагуйте домашній режим. Прості речі рятують життя! Не ставте під загрозу своє здоров’я та здоров’я ваших близьких.

Звертаємо увагу, що в соцмережах поширюється інформація, що нібито у Золочівському районі є людина з підозрою на коронавірусну інфекцією (COVID-19). Повідомляємо, що за даними від начмеда Золочівської ЦРЛ Тетяни Кубишин, людина із Золочівщини, яка мала контакт з ймовірним хворим в іншій області, знаходилася на самоізоляції протягом 14 днів. Вчора термін самоізоляції завершився. Хвороба не підтвердилася. Жодного випадку з підозрою на захворювання COVID-19 у Золочівському районі станом на цей час немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ