Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Якісно працювати - якісно змагатись: на Львівщині пройшов футзальний турнір дорожників

Як повідомили Гал-інфо в Асоціації футзалу Львівщини, нещодавно на Львівщині пройшли змагання дорожників з нагоди професійного свята.
1/1

"Командний корпоративний дух, а також здоровий спосіб життя працівників дорожньої галузі Львівщини є важливим чинником якісної роботи ввіреної нам державної установи, а також підрядних організацій з якими ми співпрацюємо. Радію, що з кожним роком все більше учасників подають заявки на участь у нашому турнірі. Впевнений, що наступного року нас буде ще більше", - повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

1/2

Переможцем турніру стала команда "Шляховик Т", друге місце "Технагляд" і на третьому місці команда з Жовківщини "ПП Рома". Варто зазначити, що в змаганнях також взяла участь команда польського підрядника, який будує дороги на Львівщині - "Дрогбуд", чим фактично надала турніру статусу міжнародного.

Основна мета проведення турніру з футзалу серед дорожників Львівщини проводиться для подальної популяризації футзалу серед працівників та службовців, залучення до здорового способу життя, зміцнення корпоративного духу та відзначення Дня автомобіліста та дорожника в Україні.

1/1

"Надзвичайно приємно вручити нагороду від Асоціації футзалу Львівщини переможцям цього корпоративного турніру. Команди показали просто надзвичайно якісний футбол, який вартий розвитку та всілякої підтримки. Сподіваюсь, що наступного року до цього турніру долучаться команди з більшості регіонів України, а також наші міжнародні партнери. Команди подарували глядачам чудову нагоду відпочити, а також показали, що якісні дороги будує той хто має корпоративний дух та волю до боротьби", - прокоментував президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ