Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яким має бути інтернет для віддаленої роботи

Сьогодні дуже часто можна зустріти професії, які не вимагають особистої присутності безпосередньо на робочому місці (в офісі, на виробництві та ін.).

Тому цим робочим місцем може стати будь-яке місце, в якому ви знаходитесь. Для цього потрібен лише доступ до світової павутини. Таким чином можна підключити інтернет у Львові, перебуваючи там, і працювати на компанію, що знаходиться в іншому місті чи країні.

Вимоги до інтернету

Оскільки віддалена робота — це та ж робота, яка вимагає виконання поставленого завдання в певний термін, і тягне за собою зобов'язання перед клієнтами або роботодавцями, потрібно якісно виконувати її. А для цього потрібен хороший інтернет, адже це невіддільна складова зайнятості такого плану. Для продуктивної роботи інтернет має бути:

  • Швидкісним, щоб була можливість завантажувати та відсилати велику кількість текстових, фото- та відеофайлів. А також для якісного з'єднання по відеозв'язку.
  • Стабільним – інтернет повинен постійно працювати, не вимикаючись. Адже від цього може залежати результат важливих угод.

Також важливо, щоб доступ до мережі був не тільки в обладнаному кабінеті, але й доступний у будь-якому місці, а також щоб завжди можна було перебувати на зв'язку.

Що пропонує Київстар?

Компанія Київстар є універсальною щодо надання послуг. Вона найбільше відповідає, як провайдер, віддаленій роботі з кількох причин:

  • Являється провайдером, який пропонує швидкісний інтернет в 100 Мбіт/с та безкоштовне підключення.
  • Київстар — оператор мобільного зв'язку. Можна отримати безлімітний доступ до  мобільної мережі. Це дозволить працювати й за допомогою телефону в будь-якому місці.
  • Є послуга Київстар ТВ перегляду не лише каналів, а й художніх фільмів. Адже віддалена робота не завжди має чіткого графіка. Тому важливо відпочивати, що можна робити, дивлячись цікавий фільм.

Всі ці послуги не потрібно вибирати та підключати окремо, адже всі вони знаходяться в одному місці. До того ж набагато дешевше вибирати пакет, що включає всі пропозиції від Київстару, ніж окремо. Також зручно те, що інтернет, мобільний зв'язок та ТВ онлайн мають одну прив'язку до номера телефону даного оператора. Таким чином, користувачі мають безлімітний інтернет вдома і в будь-якому місці, маючи телефон. А також онлайн телебачення, і все це є доступним у будь-якому місці та будь-який час. Для цього потрібно лише вибрати відповідний пакет послуг.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ