Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Ярош прокоментував вчинок свого охоронця

Народний депутат, лідер «Правого Сектору» Дмитро Ярош на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук прокоментував конфлікт у Кам'янському за участі його охоронця.

«Михайло – не просто мій охоронець, а бойовий побратим, який пройшов Майдан та по-сьогодні бере активну участь в боях російсько-української війни. Під час бойових зіткнень поводив себе героїчно та був прикладом для друзів.

Участь у війні – не індульгенція, що звільняє від всіх гріхів. Конкретні інструкції як себе поводити, відзначаючи свій День народження він мав і їх порушив. За що буде нести заслужене покарання. Тиснути на досудове слідство і суд, кричати про «зраду» і «політичні переслідування добровольців» не буду. Від правоохоронців вимагав і вимагаю людського ставлення до всіх, без виключення громадян. Юридична і медична допомога Михайлові надається всебічна.

Людей прошу з розумінням поставитися до цієї ситуації. На війні ідентифікація «свій-чужий», поняття «справедливо-несправедливо», «правда-брехня» сильно загострюються. Хлопці тримаються роками, а потім в один момент зриваються і наслідки є поганими. Ми не шукаємо жалості, просто просимо про розуміння», - написав Дмитро Ярош.

Нагадаємо, що у Кам'янському стався конфлікт, який завершився перестрілкою.

Інцидент трапився з водієм таксі, який не відреагував на привітання "Слава Україні!". Водієві таксі прострелили обидві ноги. На місце події приїхали інші таксисти, один з них також отримав вогнепальне поранення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ