Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ярослав Писько: "В нашій лізі усі команди - рівносильні"

Під час чергової паузи, яка пов’язана з епідеміологічною ситуацією прес-службі Асоціації футзалу Львівщини вдалось поспілкуватись з досвідченим гравцем «in.IT».
фото - Асоціація Футзалу Львівщини
Ярослав, сезон помалу добігає кінця...Ви на першому місці. У чому секрет командного успіху?
- Насправді жодних секретів нема. Просто виходимо та викладаємось на повну. Звичайно, досвід граючого тренера - Андрія Федюка нам додав різноманіття і ще більше бажання до перемог. Засвоюємо багато з тренувань та потім переносимо на гру.
Чому саме «in.IT»? Що вплинуло на твій трансфер перед стартом сезону?
- Історія мого переходу тягнулась ще з часів літнього чемпіонату Гранд-ліги. На той момент виступав за «Галицьку здобу». Близько місяця залишалось до завершення чемпіонату, але вже тоді мені зателефонував Андрій Федюк. Знаємось з тренером «in.IT» досить добре і по завершенні літніх змагань погодився на співпрацю.
Перший поєдинок відбіркового етапу в Другій лізі чемпіонату України розпочали з поразки. Ну, а далі лише перемоги та одна нічия. Який матч став переломним?
- Найважче було з «DevPlanet». Ми перемогли 2-1, але як на мене, саме та зустріч стала ключовою. Взагалі усі команди цього сезону - рівносильні. Дуже конкурентноспроможний чемпіонат.
Добре, коли усе добре. Можливо, виділиш якісь негативні епізоди в новій команді?
- З неприємної сторони можу виділити лише нестабільність календаря. Однозначно карантинні обмеження внесли свої корективи. За місяць відбувалось не більше двох матчів. Тільки вийшов на пік форми і тут же її загубив. 
Ну і на завершення, сформуй збірну чемпіонату без партнерів по «in.IT». 
- На воротах поставлю Антона Денчука з «КІВС Енергії - 2». Ну, а серед польових...Назар Цимбаляк Володимир Гриник - «Бастіон», Сергій Шафранський - «Green Day Metal», Євген Москвін - «Avenga».
Хобі - риболовля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ