Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Єдиною успішною реформою українці назвали реформу міліції

Діяльність діючої центральної влади українці вважають відносно більш успішною у таких сферах як забезпечення проведення місцевих виборів (43%), реформа міліції/поліції (42%), обороноздатність країни (35%) та безвізовий режим з ЄС (31%). Такими є результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Крім того, є окремі успіхи в питаннях децентралізації та енергетичної незалежності країни. Разом з цим, абсолютна більшість опитаних (близько 90% і більше) практично не бачать успіхів влади у таких сферах як економічний ріст, стабільність гривні, соціальний захист населення, боротьба з корупцією, обмеження впливу олігархів на політику, охорона здоров’я, ЖКГ та реформа судової системи.

Створення в Україні Національної поліції підтримують дві третини, не підтримують – лише 16%. 5% – нічого не знають про це, 14% – не визначились зі ставленням до реформи.

44% опитаних вважають «Справу Корбана» скоріше політичним переслідуванням, чверть – дотриманням законності та встановленням справедливості.

Довідка.

Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,3%. Терміни проведення дослідження: 14-22 січня 2016 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ