Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Єгипет проводить антитерористичну операцію після теракту в мечеті

У Єгипті військова авіація бомбардує "осередки терористів". Унаслідок теракту, скоєного напередодні в мечеті, на Синайському півострові загинули щонайменше 235 людей, - DW.

Війська та служби безпеки Єгипту повідомили, що проводять операцію з ліквідації "терористичних осередків" на Синайському півострові. Операцію розпочали в ніч на суботу, 25 листопада, після одного з найкривавіших в історії країни терактів - нападу на мечеть на півночі Синайського півострова, внаслідок якого, за даними єгипетської прокуратури, загинули щонайменше 235 людей та 109 - поранені.

За допомогою авіаударів знищено чимало транспортних засобів, які терористи використали для здійснення нападу на мечеть, заявив речник армії, повідомляє інформагенція AFP.

Операція триватиме доти, доки не знищать усіх терористів, які брали участь у нападі, написала державна єгипетська газета Al-Ahram із посиланням на служби безпеки. Увечері у п'ятницю президент країни Абдель Фаттах ас-Сісі звернувся до населення по телебаченню. Він оголосив, що нападникам на мечеть дадуть "жорстку відповідь". 

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ